✔ Я приватний електрик Артем, працюю в Києві по спеціальності з 2010 року.

✔ Виконую всі роботи електрика, купую матеріали зі своїх коштів.

✔ Терміновий виїзд щоденно без вихідних з 05:00 до 24:00 у всі райони Києва.

✔ Цілодобова безкоштовна консультація по телефону.

Електрик Київ

Послуги електрика в Києві цілодобово

Основа людської цивілізації — електрика, тому послуги майстра-електрика є надзвичайно затребуваною на сьогоднішній день. Рано чи пізно всі стикаються із проблемами електропроводки. У випадку з деякими будівельними, столярними видами робіт по будинку більшість чоловіків справляються самостійно, а ось електромонтаж – це особливий вид діяльності. Електромонтажні роботи дуже небезпечно виконувати самостійно – при найменшій помилці існує можливість займання проводки.

Які послуги електрика в Києві?

Для електрика дуже важлива наявність спеціальної освіти та проходження постійної практики. Кваліфікований майстер уважний і відповідальний, він володіє методами захисту себе та оточуючих від можливих електротравм, вміє надавати першу допомогу, регулярно проходить курси перепідготовки, підвищення кваліфікації. Необхідно пам’ятати, що безпечна та безперервна робота електротехніки забезпечується працею справжнього професіонала.

У яких випадках рекомендується виклик електрика додому?

Існує великий перелік електромонтажних робіт.

Електрик терміново запрошується у разі виникнення таких обставин: за відсутності електрики у квартирі, будинку; при вибиванні автоматів; при стрибках напруги; при включенні електроприладу з’являється запах гару; при задимленні увімкнених приладів; при несправності розеток; при необхідності встановлення теплої підлоги; встановити/підключити побутові електроприлади; встановити/підключити лічильники електроенергії, світильники тощо.

До речі, найпопулярніша послуга майстра-електрика – заміна проводки в приміщенні.

Роботи з електромонтажу виконуються з найвищим рівнем відповідальності, з урахуванням особливостей приміщення: заземлення пральних машин та нагрівачів, прокладання кабелів у спеціальних захисних трубах або коробах у приміщенні з підвищеною вологістю та ін. Замовнику залишається дочекатися позитивного результату. Фахівець співпрацює з надійними партнерами з питань придбання якісних матеріалів за прийнятною ціною потреб електрики.
Електромонтаж – досить серйозний процес, що вимагає суворого дотримання певних правил. Не варто зайвий раз ризикувати, краще звернутися до фахівця, який добре знає свою роботу.